Liefde voor producten uit onze streek

Streekproducten zijn geliefd en de vraag groeit. Horesca Lieferink draagt streekproducten een warm hart toe en werkt samen met lokale ondernemers om heel eenvoudig de lekkerste en puurste producten uit de buurt te bestellen en aan u voor te dragen. De lokale ondernemers maken veel verschillende producten, niet alleen groente, fruit, zuivel of eieren maar ook likeur of bier. Hieronder een greep uit mooie producten van de

DAVO bieren
Davo bieren is een echt Deventers bier, gebrouwen in het hart van de stad. In het nieuwe proeflokaal kan men terecht om alle bieren te proeven en om een hapje te eten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Davo-logo.jpg 
Gewoon Appeltaart
Gewoon Appeltaart bakt in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ambachtelijke appeltaarten. Een appeltaart zoals uw moeder of oma vroeger ook bakte. Bereid met verse ingrediënten uit de regio Zwolle én met grote zorg. Neem gerust contact op voor meer informatie.
GewoonAppeltaart (Custom).jpgGewoonAppeltaart1 (Custom).jpg

Veluwse Schavuyt
In de Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt wordt dagelijks in de eigen brouwinstallatie het ambachtelijk speciaalbier Veluwse Schavuyt gebrouwen. Het ambachtelijke bier heeft een hoge gisting en wordt niet gefiltreerd en gepasteuriseerd waardoor de mooie volle smaak van de gebruikte brouwingrediënten in het bier volledig aanwezig blijft. De grondstoffen voor het brouwproces worden zorgvuldig geselecteerd en continue bewaakt op kwaliteit. Keertje proeven? Neem gerust contact met ons op.

Schavuyt.jpg 
Boerderij Den Hoek
Op boerderij Den Hoek vindt u alles letterlijk vers van de pers. Een streekboerderij waar producten zoals kaas, karnemelk, yoghurt, kwark en nog veel meer lekkers ambachtelijk wordt gemaakt. Heerlijke én eerlijke producten waar ze trots op zijn, zonder conserveermiddel en met authentieke smaak. O.a. de Wilpenaer is een overheerlijke Boerenkaas, bereid met melk van eigen roodbonte MRIJ koeien (Maas-Rijn-IJssel vee), een oud ras wat op de weiden van Wilp-Achterhoek graasde en nog steeds graast. Verrassend lekkere producten! Wilt u proeven of een kijkje nemen, neem contact met ons op.

DenHoekRoodBont (Custom).jpg 
Utregs kaasplankje
In samenwerking met kaasboerderij Van Rossum uit Vianen presenteren wij het Utregs Kaasplankje. Een mooi kaasplankje met regionale kazen waaronder de Oude Boeren Goudse kaas, gemaakt én gerijpt in Vianen, een Boeren Fenegriek kaas en een heerlijke Italiaanse kruidenkaas met zelfs een vleugje tijm. Daarnaast is sprake van een Geheim recept kaas met biologische kruiden, verrassend lekker. Neem gerust contact met ons op voor dit uniek regionaal streekproduct.
LekkerUtregs.jpg 
   

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Vers

Vers

Vers is bij ons letterlijk Dagvers

DAGVERS BIJ HORESCA LIEFERINK

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Meld u zich aan op onze nieuwsbrief