Wij zijn er voor alle horecaproducten

SMAAKgeheimen
De missie van deze smaakmakers is het koken eenvoudiger en sneller te maken, in combinatie met bewust en lekker! Maatschappelijk verantwoord, bereid met natuurlijke ingrediënten en toch 18 maanden houdbaar.
Meer weten? Neem een kijkje op ons YouTube kanaal en ontdek met hoeveel passie deze smaken tot stand komen.

Smaakgeheimen.jpg 

Dobla
Met de chocoladedecoraties en chocolade cups van Dobla geeft u in een handomdraai de perfecte finishing touch aan uw lekkerste desserts en gebak. Wij zijn het er ook over eens,  Dobla levert u kwalitatief hoogstaande producten. Wilt u meer informatie en inspiratie? Vraag uw horeca-adviseur gerust om een proefdoosje met verschillende smaken. Of meld u aan voor een proeverij. Wedden dat ook u dan om bent? Neem gerust contact met ons op.

 logo.jpg

Slow Food Masters
Wie begint er niet te watertanden als hij terugdenkt aan oma's draadjesvlees? Met dit vlees, uren gestoofd in de jus, groeide menig Nederlander op. Slow Food Masters heeft nu een alternatief dat nóg lekkerder is: pulled meat. Langzaam garen van eten op lagere temperaturen wordt populairder, het mag tijd kosten en voor een goed en eerlijk product wil de klant best iets meer betalen. En dat is in veel opzichten van toepassing op de producten pulled pork, pulled beef en pulled chicken van Slow Food Masters. Meer weten? Bel ons gerust 0571-287040 of stuur een maitje.

SlowFood.jpg

Online catalogus van EMGA
Emga heeft haar catalogus online uitgebracht, hierdoor kunt u zelf een kijkje nemen voor uw specifieke producten voor gebruik in de horeca. Neem hier een kijkje bij EMGA online. Wilt u meer weten of heeft u belangstelling? Bel ons gerust 0571-287040 of stuur een maitje.

 emga.jpg

Nieuwe producten van CSM Bakery Solutions.
Onze inkopers hebben lekkere producten gevonden als aanvulling op ons assortiment, namelijk nieuwe producten van CSM Bakery Solutions. Zij brengen wereldwijd de kennis van het bakken aan de man. Mooie producten zoals Tafelbonk wit, Quiche Croline spinazie-brie of de Chocolade-kersen Roomtaart. Meet weten? Lees hier de flyer of neem gerust contact met ons op.

csm-logo.jpg 

Ik bak geweldig, jij trouwens ook; Desemenzo
Bakker Edwin Klaasen verovert met zijn desembrood de harten van topkoks in Nederland. Achter zijn bedrijf Desemenzo gaat een ambachtelijk bakkersteam schuil. Onder het motto #bakmedanalsjekan en #broodbakkenisstoer biedt hij de mogelijkheden om zijn kennis eigen te maken via een masterclass.
Meer weten? Neem een kijkje op ons YouTube kanaal en ontdek hoe gepassioneerd deze bakker is!

DesemEnzo1.jpg 
Tonic van Fever-Tree via Vanilla Venture
Als je het nog niet wist zullen we je het nu vertellen: Gin-Tonic is het helemaal. Hot, happening: maar vooral heel erg lekker. De tonic van Fever-Tree wint niet voor niks award na award en wordt geschonken in 7 van de 10 beste restaurants ter wereld. Wereldwijd is Gin-Tonic de meest gedronken cocktail, en is er zelfs een heuse Internationale Gin en Tonic dag (19 oktober, wij hebben hem alvast in onze agenda gezet). Proeven? Neem gerust contact met ons op!

fevertree (Custom).jpg 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER