Allettante, celeste gusto

Open de verpakking en geniet van de heerlijke geur van Allettante koffiemelange. Afkomstig van excellente koffiebonen die door onze koffiemeesters op de wereldmarkt zijn geselecteerd. Om daarna met vakmanschap te worden gebrand en gemelangeerd. Dat zorgt voor een superieure kwaliteit zoals in de beste Italiaanse koffiehuizen. De Allettantes melanges zijn ontstaan uit onze grote liefde en aandacht voor koffie en zijn in diverse smaken verkrijgbaar. Van een smaakvolle café crème of een zeer volle en frisse koffie tot een koffie met een kruidige afdronk. Dàt is Allettante.

Naast meerdere koffiemelanges levert Allettante ook alles voor in én bij de koffie. Dat zorgt voor een complete en fraai ogende presentatie. Met suikers, creamers, bonbons, chocolaatjes en koekjes is Allettante een totaal concept voor een perfecte afronding van lunch en diner of voor zomaar even tussendoor genieten. Celeste gusto oftewel hemelse smaak!

Wilt u meer weten over Allettante, neem gerust contact op met onze verkopers of bel met onze verkoop binnendienst 0571-287040. Wij helpen u graag.

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Vers

Vers

Vers is bij ons letterlijk Dagvers

DAGVERS BIJ HORESCA LIEFERINK

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Meld u zich aan op onze nieuwsbrief