Het succes van de Horeca ondernemer staat centraal

Historie
Op 1 januari 1959 startte wijlen Lieferink senior een grossierderij in vleeswaren.  Een aantal jaren daarna werd aan dit assortiment snacks, frites en sauzen toegevoegd. In 1975 werd de eenmanszaak een B.V. en vanaf 1976 zijn wij lid geworden van de overkoepelende organisatie Horesca. Horesca Lieferink is al meer dan 50 jaar een begrip in de regionale markt met relaties om trots op te zijn

Onze missie
Horesca Lieferink creëert economische waarde door, méér dan alleen als horeca groothandel, op innovatieve en verrassende wijze duurzame waarde toe te voegen bij haar (horeca) afnamers.

Onze visie
Voor de kwalitatieve horeca zijn wij dé onmisbare partner met optimale service, producten en advies.

Uitstekende service
Als familiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in de leveringen van een compleet assortiment, vers, food en nonfood artikelen. Voor restaurants, fastfood-bedrijven, instellingen, (sport)kantines en recreatiebedrijven zijn wij de dagelijkse leverancier van hun totaalpakket. Wij bezorgen met ons eigen wagenpark en vaste chauffeurs, de ambassadeurs van Horesca Lieferink.

Leuker en verrassender
Een bezoek aan de horeca moet vooral ook leuk zijn. Daarom durven wij als bezorggroothandel buiten de gebaande paden te treden. Zo zijn wij niet alleen op zoek naar de lekkerste producten van morgen, maar kijken wij ook naar de totale beleving voor uw gasten. Want ook met een bijzonder leuke ambiance kunt u uw gasten binden.

Assortiment
Onze jarenlange ervaring en toewijding zetten wij graag voor u in door zorg te dragen voor complete leveringen, het hanteren van een persoonlijke aanpak, borg staan voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Naast het assortiment van bekende A-merken hebben wij ook eigen producten ontwikkeld onder het huismerk 'Horesca': A-kwaliteit tegen een uitstekende prijs.

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Vers

Vers

Vers is bij ons letterlijk Dagvers

DAGVERS BIJ HORESCA LIEFERINK

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Meld u zich aan op onze nieuwsbrief