Over Horesca

Hoe maakt u van uw gasten enthousiaste fans?
Beste restaurateur of fastfoodondernemer, wat heeft u liever? Dat uw gasten het na hun bezoek vooral hebben over hoeveel (of hoe weinig) ze hebben betaald? Of over hoe goed, gezellig en lekker het allemaal was? Als u kiest voor het tweede, kunnen wij met u praten.

Wij gaan voor beter
Wij zijn Horesca. Een groothandel met een totaalpakket voor de horeca. Net als u gaan wij voor kwaliteit. In alle opzichten, dus inclusief die bijzondere producten waarmee u uw gasten zo graag verrast. Wij werken samen met absolute topmerken, maar ook met kleine bedrijven die op een gedreven manier de mooiste streekproducten maken. Al met al bieden we zo een compleet en eigentijds assortiment om van te smullen. Een assortiment waarmee u als horecaondernemer het verschil kunt maken

Precies wat bij u past
Horesca doet meer dan alleen leveren. Wij helpen u ook bij het selecteren van de juiste producten voor úw zaak. Door samen te proeven en te praten komen we tot de kwaliteit die precies past bij de prijzen die u vraagt. Producten waarover uw gasten enthousiaste verhalen zullen vertellen − en waarvoor ze zelf ook steeds weer terug zullen komen.

Altijd in beweging
Bij Horesca zitten we nooit stil. Dat doet de moderne consument tenslotte ook niet. We zijn altijd op zoek naar spannende nieuwe of gewoon nog betere producten. Als we iets vinden dat de moeite waard lijkt, testen we het eerst uitgebreid. Dat doen we vaak samen met klanten, want we kunnen goed luisteren. Ook naar vragen vanuit de markt, trouwens. Dus heeft u zelf een speciaal verzoek? Zeg het maar; wij helpen u graag!

Meer weten?
Benieuwd wat Horesca voor ú kan betekenen? Neem contact op met onze afdeling verkoopbinnendienst.

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Vers

Vers

Vers is bij ons letterlijk Dagvers

DAGVERS BIJ HORESCA LIEFERINK

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Meld u zich aan op onze nieuwsbrief