Horesca Lieferink & Koninklijke Grolsch

Horesca Lieferink is méér dan 50 jaar de totaalgroothandel voor horeca, werk en sport met kennis van de lokale markt. Grolsch heeft een rijke historie op het gebied van brouwen van bieren. Met deze kennis en het uitgebreide assortiment hopen wij, met deze samenwerking, ondernemers te helpen meer rendement uit hun bieren te krijgen.

One-stop-shoppingOndertekenen.png
Per 30 oktober 2017 zijn Grolsch en Horesca Lieferink een samenwerking aangegaan waardoor wij veel klanten ondersteuningkunnen geven op het gebied van verkoop en promotie rondom Grolsch.

Mike Stoffers, Sales Manager bij Grolsch "Met de samenwerking van Grolsch en Horesca Lieferink kunnen we de klanten in de regio nu ook een partner voor one-stop-shopping bieden. Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze nieuwe overeenkomst. De wensen en behoeften van onze klanten en hun gasten staan centraal in alles wat we doen bij Grolsch en bij de bieren die we brouwen."

Méér dan alleen groothandel, Horesca Lieferink
De samenwerking tussen Horesca Lieferink en Grolsch past goed bij de veranderende vraag van horecaondernemers die naast een sterk drankenassortiment zich ook begeven in de food- en non-food sector. Zowel Horesca Lieferink als Koninklijke Grolsch hebben de ambitie hun marktaandeel te vergroten. Met deze samenwerking is de basis voor een sterk fundament gelegd.

Van fust tot krat, van blik tot beugel
Vanaf heden is het gehele assortiment van Grolsch, Kornuit, Meantime, Peroni, Grimbergen en Pilsner Urquell bij ons te bestellen. Ook voor POS-materialen kun je bij Horesca Lieferink terecht. Door het gebruik van POS-materiaal presenteer je je bieren op een perfecte wijze en zal de verkoop van bieren nog meer gestimuleerd worden hetgeen uiteindelijk een boost aan je omzetcijfers zal geven. Of je nu één fust, een stapel viltjes of een combinatie van producten nodig hebt, Horesca Lieferink brengt alles bij je thuis.

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Vers

Vers

Vers is bij ons letterlijk Dagvers

DAGVERS BIJ HORESCA LIEFERINK

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Meld u zich aan op onze nieuwsbrief