Wij zijn er voor alle horecaproducten

Sier, Papieren (FSC) rietjes
De meerderheid van de EU-landen wil een verbod op plastic wegwerpartikelen als rietjes, bestek en borden. Wij ondersteunen voorstellen ter bestrijding van de wegwerpplastic en zijn reeds op zoek gegaan naar goede alternatieven. Drinkrietjes (FSC) papier, diverse maten en kleuren! Meer weten? Vraag hier uw informatie aan.

logo-SIER.jpg 
Remia, Bikkelsaus
Een lokaal juweeltje waar gasten voor terug komen. Heerlijk kruidig, licht pikant en een vers uitje. Een stoere saus met een stevige bite. Een saus die het Frietje Mét  echt naar een Next level brengt. Laat u verrassen en vraag hier uw proeverij aan! Gewoon lekker, dus doen

Remia.jpg 

Conpax, duurzame snackverpakkingen
Duurzame snackverpakkingen van karton, de nieuwste oplossing voor de cafetaria anno 2016 met oog voor het milieu. Het gebruikte materiaal is FSC-gecertificeerd, dus van verantwoord beheerde bossen. Conpax total packaging heeft voor de snackbars die meer serveren dan alleen het frietje de lijn Lekker Natuurlijk compleet met cateringdozen, inschuifkartons, baguetteboxen en hamburgerboxen. of zwart. Overtuig u zelf van de mogelijkheden en vraag hier een proefpakket aan.

 

 

Conpax.jpg

Grippy's, het eerste 3D servet!
De ideale serveermethode voor al uw hapjes en snacks, handig, innovatief, hygienisch en met een goede vormgeving. Overigens zijn deze 3D servetten ook te bedrukken met uw eigen logo of in uw eigen kleur en passen ze prima in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zie ook de website van grippy's.
Bel ons gerust voor meer informatie, 0571-287040!

Grippys.jpg 
Oma Bobs
Topkwaliteit, ambachtelijk, en met de liefde van Oma Bobs bereid. Van bitterbal tot truffelcroquette, het is door Oma Bobs zelf ontwikkeld en gemaakt van de beste verse ingrediënten. Heeft u al de overheerlijke ambachtelijke bereide snacks van Oma Bobs bij u op de kaart staan? Uw klanten zullen het zeker waarderen! Laat u verrassen en vraag hier uw proeverij aan! Gewoon lekker, dus doen!

OmaBobs.jpg

 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Bekijk hier onze actuele (web)aanbiedingen

Vers

Vers

Vers is bij ons letterlijk Dagvers

DAGVERS BIJ HORESCA LIEFERINK