Horesca Lieferink opent Wildseizoen met MasterClass Wild en Wijn

TWELLO/GARDEREN.- Geen beter seizoen dan het jachtseizoen om je gasten te verwennen, dat hebben ze bij Horesca Lieferink in Twello heel goed bekeken. ‘Word wild enthousiast’ hebben ze deze happening genoemd en door de uitmuntende kwaliteit van de producten, gepresenteerd in een bosrijke omgeving op een lommerrijke accommodatie, Hotel Overbosch in het hart van de Veluwe, was er nog maar weinig nodig om dit te bewerkstelligen.

Horesca Lieferink heeft maandag 28 september jl. alles uit de kast gehaald om haar gasten, de gewaardeerde klanten, te verwennen met spijs en drank en vele demonstraties. De verspartners W&G Groep, de firma Rungis en Intense Wines stonden garant voor kwaliteit. De herfst- en wildsfeer die bij aankomst buiten al te proeven was, zette zich op indrukwekkende wijze binnen voort. Een uitbundig wildtableau deed de rest en de jager Teus Vonk legde uit wat er allemaal tentoongesteld was, namelijk hazen, ganzen, wilde eenden, patrijzen en konijnen, traditiegetrouw uitgespreid op eikenblad, dennentakken en vlierbessen.

Terug op locatie wacht iedereen een ware smaaksensatie en in een rap tempo laat men iedereen kennismaken met verschillende gerechten, verrassende ingrediënten en zorgvuldig op het smaakprofiel afgestemde rode en witte wijnen. Alle gerechten onderscheiden zich door versheid en puurheid en de wijnen zijn stuk voor stuk aanwijsbaar duurzaam, biologisch, fair trade en afkomstig uit natuurbeschermingsgebieden. En wie durft er nou paarse aardappel met witlof, koffie, oude kaas en vanille te combineren? Het verrassingseffect is gedurende de gehele demonstratie onverminderd door de vele onvoorspelbare combinaties. De verschillende wijnen zijn perfect in evenwicht met de rest; wijnen van een uitstekend niveau en voor een betaalbare prijs.

Deze dag laat zich kwalificeren als een kwalitatief hoogstaande proeverij met verfijnde, tongstrelende hapjes en uitmuntende wijnen, die veel inspiratie oplevert. (Bron: Voorster Nieuws Twello)

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER