De gezonde kantine

Wij geloven dat een gezond voedingsaanbod - naast succes - veel meer oplevert. Als we samen van een gezonde keuze, een makkelijke keuze maken, geven we uw kantinebezoekers een duwtje in de goede richting. Zo creëren we een win-winsituatie, en dat wil toch iedereen?

Akkoord voor scholen
Op vrijdag 3 februari 2017 heeft Horesca Lieferink het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen ondertekend. Als ondertekenaar van dit Akkoord kunnen wij u helpen met het realiseren van een gezond voedingsaanbod in uw school. We werken hierbij samen met Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG), een samenwerkingspartner van het Voedingscentrum.

Wij willen niet alleen uw dagelijkse leverancier zijn maar ook een steentje bijdragen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen als het gaat om voeding en gezondheid. Wij willen u graag helpen bij het maken van bewuste en verantwoorde keuzes. Dit doen wij samen met JOGG vanuit het ondertekende Akkoord Gezonde Voedingop scholen, maar wij richten ons ook op sport- en bedrijfskantines. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook als het gaat om het runnen van een succesvolle kantine. Gelukkig hebben wij daarvoor allerlei praktische producten en handige middelen in huis.

Meer weten over de gezonde kantine?
Wilt u meer weten over de gezonde kantine in het algemeen of over het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen? Stuur een mailtje naar info@lieferink.nl of bel met 0571-287040 voor het maken van een vrijblijvende afspraak met één van onze Horeca Adviseurs, die al onze mogelijkheden persoonlijk kan vertellen.

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Aanbiedingen,tot wel 75% korting

Vers

Vers

Vers is bij ons letterlijk Dagvers

DAGVERS BIJ HORESCA LIEFERINK

Gratis Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Meld u zich aan op onze nieuwsbrief